Proclaimer

Actuele en juiste informatie

De GreenQuays-partners streven naar actuele en correcte informatie op haar website. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd niet juist en/of niet volledig is. U kunt géén rechten ontlenen aan de informatie op haar website. De GreenQuays-partners aanvaarden in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op haar website.
Komt u iets tegen dat niet juist of verouderd is? Wilt u contact opnemen met GreenQuays.

E-mailgebruik

Alle informatie, die u doorgeeft, behandelen de GreenQuays-partners vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken de partners uitsluitend voor het doel waarvoor u deze heeft doorgegeven. De GreenQuays-partners behandelen uw e-mail vertrouwelijk, maar sluit niet uit dat een e-mail door derden ingezien wordt.

De Greenquays-partners propberen om e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres greenquays@breda.nl of via het contactformulier binnenkomen, binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Afbeeldingen website

Wilt u informatie over het gebruik van beeldmateriaal van deze website, neem dan contact op.

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website websites bezoeken die niet van de GreenQuays-partners zijn. De partners hebben geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.