20 mei 2020

Online Informatie-sessie 10 juni

De Gemeente Breda wil de muren en kades van de Nieuwe Mark en de directe omgeving vergroenen met bomen, (muur)planten en mossen. Op dit moment is op de locatie een proefopstelling te zien. Hier wordt onderzocht wat de meest optimale constructie voor de toekomstige kademuur is en welke planten en dieren er gedijen.

Op woensdagavond 10 juni organiseert BLASt een online informatie-sessie over de proefopstelling. 

Tijdens deze sessie zal Koen Mulder van TU-Delft uitleg geven over de bouwkundige ideeën en principes van de proefopstelling. RAVON controleert samen met Natuurplein de Baronie of en waar daadwerkelijk mossen en muurplanten gaan groeien. Edwin Dijkhuis van RAVON gaat tijdens de sessie hier meer over vertellen.

U kunt via de live-chat vragen stellen aan de onderzoekers en andere experts. Ook vragen we in een online enquête naar uw ideeën over de proefopstelling en de vergroening van de stad.

U kunt zicht aanmelden door een e-mail te sturen naar post@stichtingblast.nl. Een paar dagen voor de sessie instructies ontvangt u per mail informatie over hoe u digitaal kunt inloggen voor de bijeenkomst.

Datum: 10 juni

Tijdstip: 19:30 - 21:00 uur

Locatie: online

Wij zien u graag op deze online bijeenkomst.